Joke slobodno mu nastavi davati do godinu dana,jer se odprilike da te dobi povecava kostur
Ja sam davo u manjim kolicinama nego sto pise,tek toliko da ne bude u manjku,jer ako ima manjak najcesce se odrazi na zubima,koji ne budu cvrsti
Sto se tice kupljenja,ovisi disi,ako si u sumi,nisi lud kupiti,ja inace imam na vrhu ulice potok,i dosta trave,a ljudi ne gaze po potoku
tako da setnja uvijek pocinje sa tim mjestom,i ne micemo se dok ne obavi,kad sve svoje obavi onda mozemo otici i u park i setati kraj kafica
Mrzim kad ekipa ode u djeciji park i onda im pas tamo sere,i njih to ne zanima
Ikota te setnje su super svaka 3 sata,najbitnije je da prva bude odma dok se probudi,a zadnja prije nego sto ce leci spavati,ove ostale rasporedis kako imas vremena
Za sad vjerojatno ima obicnu ogrlicu,vjezbaj sa njim odma hodanje da ne vuce,ako pocme vuci okolo samo stanes,kad dođe do tebe nastavite dalje
Ne preporucam ti za sad nikakvo trzanje kao korekcije,jer je mali i mozes mu ostetiti dusnik
Kad bude imo jedno 20kg,onda pređi na davilicu,ali otom potom
Bitno da fino papa,sto vise puta,i sto vece kolicine,a opet ne prevelike da mu ne lijeze tesko na zeludac
I obavezno moras znati koliko mu dajes da jede,inace vidim ljude sa sakama da grabe,pa nemaju pojma,pa jedan dan pojede 150grama,drugi 300,a to ne ide tako,kao niti puna zdjela hrane pa neka jede koliko hoce,tada inace jedu male kolicine,jer nemaju konkurenciju brace i sestara,pa slabije napreduju,onako se otimaju tko ce vise pojesti
Uzmi casicu jogurta ili vrhnja,ona kad se napuni keksima ima odprilike 100grama,pa onda znas odprilike koliko je dobio
U toj dobi treba bar 4 puta jesti dnevno,svima je logicno da se pas nahrani pa onda seta,ali je kontra,prvo setnja pa onda obrok,tad ce biti umoran i gladan,njihov metabolizam je brz,pa nakon svake igre,setnje oni moraju jesti
Ja znam da sam kanu sa 4 i pol mjeseca davo u 3 obroka 800grama,a tad nije imo ni 15kg,sad ima 35 i jede pola kile,nekad malo vise,samo sad je jedan obrok
Staffordi nisu kao labradori,oni su fine guzice,i tesko ce nabiti neki visak kilograma,i uglavnom ih se mora moliti da jedu dehidrat,zbog cega ga moras mijesati sa svim i svacim,jer suh im brzo dosadi,kao sto bi i nama da jedemo jedno te isto
Zato malo jogurt,malo salama,jaje peceno,vrhnje,malo rostilja,ma sve sto bi ti jeo jest ce i on
Moj dok je bio mali,jedno vrijeme je obozavo pedigre one vrecice,to je tamanijo stalno
Ali zna se da je pedigre los,pa je jedna vrecica od 100 grama bila na cijeli dan,za svaki obrok dodatak,da mu dehidrat bolje mirisi,pa je super jeo,i odjednom presto,valjda mu se zgadilo
Znaci moras probavati sve,samo da dobro jede
Zato je sirovo meso,samo akd proba tesko ce ista drugo poslije htjeti jesti
Ikota ovo su ti smijernice
Za sad,setnje da nauci obavljati nuzde vani,to je prvo najbitnije
Drugo da ga tjeras da jede
Trece da radis vec sad,sjedi lezi dođi,i najvaznije da zna svoje ime
Ako imas jos pitanja pitaj