bravo gwy

ima kod nas zenska koja radi rehabilitaciju pasa i konja ako koga zanima mogu poslati link....nemam nikakva iskustva s njom tako da ne mogu preporuciti i reci da je dobra ali je za sada jedina za koju znam

a sto se tice onoga da su radni pesi pametniji....oni koji imaju pese bi vec trebali znati da ne postoji glup pas (ok zenke su intelignetnije od muzjaka ali to je utjecaj hormona i dvije glave

) samo glup vlasnik koji ne zna kako nesto dobiti od pesa

sjedila sam nedavno u cekaonici kod veta i kako mi bilo dosadno radila sa stencima. preko puta mene sjedi lik sa mopsom i pita on mene da li bi to isto mogla sa njegovim psom....odgovor pa naravno, mogu to sa bilo cijim psom....svaki pas zna lec i sjest, doc i ostale vjezbice
a sto se opasnih pasmina tice imam jesanku staforda i belgijanera...kaj bi ona trebala zaklati svakog koga vidi? taj opasan pas kad vidi macku prvo ju ponjusi onda je okrene na leda i krene se igrati sa njom, igra se sa zamorcem i daje mu puse, pusta kunica da skace po njoj itd.....
da belgijaneri se koriste za napad na ljude ali nijedan pas se ne rodi sa tim znanjem napada nego se pesa na to uci
ne znam koliko vas je zapravo gledalo proces ucenja napada i obrane? psi se nagraduju kad ugrizu i naravno da ce onda gristi ali ako se psu zabrani a grize (kao sto sam ja svojoj mjesanki dvije opasne pasmine) pas nece gristi
ja svoju mogu ostaviti sa bilo kojom zivotinjom ili djetetom i biti sigurna da nece ugristi
cak i kad ju je ona mala gnjavila skoro cijeli dan na okupljanju betta nije ugrizla nego se maknula tj bjezala po kaficu

enki trebas doci na KOSSP tamo je normalno da imas dva ili vise
oni sa jednim se smatraju cudnima