Cannibal...idemo u teske rasprave )

nisam se do sada javljao u temi..ali eto, ne izazvan tobom..nego opcom raspravom...idem i ja nesto napisati..

O cistokrvnosti...dakle, imas mamu i tatu (psa naravno) koji imaju pedigre.....njihova djeca se ne smatraju cistokrvna...zasto, zao sto mama i tata nisu prosli uzgojni pregled, nisu ocijenjeni na zlozbama (...ja sam osobno veliki protivnik izlozba...nikad svoje pse(a svi su imali rodovnice) nisam vodio

) te...shodno tome, njihovi štenci ne mogu biti čistokrvni. U teoriji, uzgojni pregled i izlozba...trebala bi biti mjesta gdje ce se voditi jaaaaaaaako racuna o pojedinoj rasi...iz uzgoja izbacivati devijacije(na zalost, mislim da cemo se tu svi sloziti...nije tako ...ali to je druga prica

)
I, da se vratim na te potencijalne stence..da, jesu cistokrvni..

ali nisu

Na zalost, teorija je uvijek super...samo praksa zakazuje

I...volio bi eto, napisati dvije rijeci o velikim pasminama u stanu. Naime, mi smo dom dijelili sa dogom, u hrptu je bio visok 105 cm, imao je 85 kila i, vjerujte mi...nista mu nije falilo. Pse smo mi(mozda i na zalost) toliko (sebicno) prilagodili sebi da oni jednostavno...moraju biti sa nama

Ne volim puno ulaziti u rasprave jer one obicno zavrse bez nikakvog zakljucka....jedno je sigurno(a to bi onda izvukao i kao zakljucak) svi mi jako volimo nase pse, i...o njima brinemo nabolje sto znamo...mozda i grijesimo...mozda i ne..ali, siguran sam da ih svi mi skupa jednostavno volimo