Da javim par novosti: 1. Nemina jaja su sve manja i splasnjavaju

Nema hernije ocito, bio je samo otok poslje operacije (hvala cannibal, ja bi otrcala veterinaru i placala pregled da mi nisi rekao da ne moram

)
2. Sada je proslo oko 2 tjedna da je mamin pinch kod nas. Jos je napeto, ali svaki dan sve bolje. Kada su se Nemo i on prvi put vidjeli bilo je kostrijesenja, rep u nebo i ravno u napad... Sada, nakon mnoooogo strpljenja i ispucalih zivaca, Gizmo (pinch) normalno sece kucom, prelazi ispred Neme (iako ga ovaj jos uvijek sa velikim zanimanjem prati)... ali sve to iskljucivo u mom prisustvu. Vidim da ga Nemo po malo prihvaca, sve vise. Jos to nije to, jos nemogu okrenuti ledja i biti sigurna da se nece nista desiti, ali s obzirom kako je izgledalo u pocetku mislim da imamo sanse.
Vani secemo svi troje, u pocetku sam pazila da se Gizmo i Nemo bas ne sretnu oci u oci (jer ako jesu Nemo bi pokusao napad - nebi uspio jer imam nove nokte koji dobro djeluju ako ustipnem

), a sada ih ignoriram kao da je to normalno, isto i oni cine. Vani je situacija kao da su si skroz ok, ali doma, na Neminom teritoriju (ili bar on tako misli) je jos malo napeto.
Ljudi, ako ja ovo uspijem a Nemo je koljac pincheva... onda svi mogu

Sto se tice prostora u kuci, ja sam sa svoja 2 psa i 3 macke zivjela u 15 kvadrata 4 godine.... Nije uzalud ona "gdje celjad nije bjesna.. ni kuca nije tjesna"

Samo se baviti sa psima, mnogo kretanja i njima ne treba nista drugo nego biti uz svog gazdu. Mogu imati livade ali oni ce uc unutra i sjest mi pored nogu. To su psi i zato ih volimo