Moj nije uopce kritican,on se lagano namjesti i 400-500grama cisti jedno 15 minuta,prvo ih sve polize i tako stoji nad njima i pomalo gricka

Ako ti pas toliko hrane pojede i pojeo bi jos,onda je to posesivno ponasanje,jer se tu ne radi o gladi
Ikota reko sam ti da odlucis sa cim ces ga hraniti i sto pase njemu i tvom đepu,ne mijenjam mu tako hranu svako malo
Barf svi rade po svom nekom receptu
evo jedan
Kupim tri kile grkljaja malo pofurim sa vrelom vodom i narežem na sitno.
gledam da koliko kila mesa toliko i povrća.
povrće ne kuham,smeljem špinat,2 mrkve,korabice sa maslinovim uljem --ili bućinim- dodajem hajdinu kašu ili tamnu rižu,to preljevam sa žgancima ali ne jako da su rijetki.
kada se žganci ohlade sve to zajedno promješam.
uz grkljanje ,tu i tamo ako nabavim dobiju srčeka ,tripice,žećetina i plava riba.
ponekad ujutro znaju dobiti ,stari kruh i to prelijem sa jogurtom.
sušim ljuske jajeta jer ima kalcija,to dobiju triput tjedno jedna ćajna žlićica na hranu koju jedu taj dan.
masu kombinacija se može napravit sa kuhanjem,sa tom kombinacio imam skoro deset kila hrane. eukanubu vreču od sedam i pol kila pojedu 8-9 dana ,a šta je najbitnije ,eukanuba košta 260 kuna ,a namjernice koje kuham ne potroši ni sto kuna.
1 kg grkljana-8 kuna
1kg-špinata -10 kuna
1kg -korabice - oko 10 kuna
1kg -crne riže -10kuna
1kg -žganci- 10 kuna
2-3 mrkve par kuna ,malo bućinog ulja.
recimo da sve te namjernice duplate ,to otprilike ispada stotinjak kuna a dobijete 10 kila hrane.
ja stavljam ovakav omjer.
2 kg-grkljana
2kg-špinata
2-3 mrkve
2kg- korabice-- izbjegavati zelje,kupus ,krumpir,grašak,grah.
1 kila hajdine kaše ili riže -samo ne bjele,ja je ne stavljam.
1kg zganaca,malo rijeđe da se ovo predhodno može zaliti i promješati
malo ćešnjaka.
sve kuham osim povrća .
moji se psi dave u tome ,a to nisam rekao te porcije gledam da svako dobije oko dvjesto grama .tri obroka dnevno 600grama ,dva psa oko kilu i dvjesto grama hrane.