Ja zelim javiti da izgleda da kastracija mog psa ipak nije prosla u najboljem redu

Iako je sve zaraslo i jedva da se uopce oziljak vidi, cini se da ima skrotalnu herniju. Tamo gdje nebi trebalo biti nicega... ima necega, a provjereno prije nije imao. Sutra idemo vetu, zvala sam ga i kaze da nije nista hitno i da se ne brinem (zbilja, on se ponasa skroz normalno i nema neke bolove), ali sad mene zbilja zanima zasto bi se to moglo desiti?
Cannibal, u kojim se slucajevima to desava? Imas li iskustva s time? Probrowsala sam cijeli net i forume i nisam nasla nikoga tko kaze da mu se slicno desilo bas nakon kastracije (normalno je kod stenadi, al ovako...), pa nije valjda da bas moj pas uvijek mora biti jedini

Zbilja bi mi bilo krivo da mora na novu operaciju, a ne vidim kako bi se to trebalo drugacije rijesiti... ne smeta mu ali moglo bi smetati kasnije, to nemoze biti zdravo. Jos uvijek mi nije krivo sto smo to obavili. Trenutno ne vidim nikakve razlike u ponasanju, stovise, jos je ludji nego prije zbog akumulirane energije posto se nije smjeo kretati previse za vrijeme zarastanja rane, i novi (muski) pas u kuci... Ali vjerujem da ce s vremenom se smiriti barem zapisavanje svega i naskakivanje svacijih nogu/kuja/macaka...