Idem kod veterinara koji me dobro znaju (na praksi sam kod njih i masu stvari su mi napravili besplatno i super su, pa se nadam da sve bude ok) 
Jednom smo bili u drugoj stanici na praksi, i mačku su donjeli na uspavljivanje.Prvo joj je u mišič dao nesto(mislim anasteziju) i kad je zaspala, direkt u srce nesto
Jel to inace normalno za eutanaziju mačke,jer mi je bilo stvarno užasno, a vlasnici su i prije prve inekcije otišli 
da i toga ima, svatko ima svoju metodu, samo što iskreno sumnjam da daju intracardijalno, već sve to manje više završi intrapulmonalno..al može se i tako, svakome kak mu odgovara, ja sam se služio sa ovom metodom koju sam ti opisao, znači u venu brahiocefalis i to oko 1ml, lagano aplikacijom, niti ne stisneš t-61 do kraja pas je već "zaspao", i nema mučenja, trzanja il bilo čeg drugo kaj bi moglo izazvati patnju i agoniju kod životinje..
ne znam kakve uvjete imas doma
ugl meni su ovo rekli....pas mora biti na toplom, ne smije divljati narednih tjedan dana (mos si mislit kak je moja to zdrzala
), ako imas kakvih drugih kucnih ljubimaca pripazi da ju ne maltretiraju, i pripremi se da ces taj i iduci dan pomagati kuji pri hodanju i cistiti jer nece moci drzati mjehur 
ja sam svoju kastrirala sa 6 mjeseci tako da nije bilo niti tjeranja niti okota pa ti tu ne znam reci iskustva 
meni nisu rekli, već imam iskustva sa time, pas nakon operacije mora bit na toplom (samo ono vrijeme kad se budi iz narkoze), po mogućnosti u tamnijem dijelu prostorije il u tamnoj prostoriji..prvi dan jest malo teže, kad je još sve friško, al drugi dan je sve ok..ono na kaj bi skrenuo pozornost jest, da se pripazi na samu kuju da si ne dira rez (ranu),, tu znaju nastat komplikacije, pa si nakon 3-4 dana kuja "razruje" šavove i onda sve ispočetka, al tu je vlasnik koji treba obratiti pažnju na to..