baš malo prolistavam temu, pa da nemaj napišem....

vidim da se sarita boji bull pasa, vidio sam kad je bila kod mene, to je i napisala, i ja to poštujem, rađe ću maknut psa nego pokušavat objasnit da je on OK,neće ništa i te fore... ak se čovjek boji, boji se... nebum ga plašio sa psom, ljudi se boje i glupljih stvari, recimo moja stara se boji nočnih leptira, vrišti od straha bježi i zkuće i kaj ti ja znam...
e sad, jedini "problem" koji imam sa ovim psom kaj jako teško mogu naći drugog psa za igru...oni koji imaju staffove znaju o čem pričam, nije toliki problem u psima koliko u vlasnicima istih, ali i to poštujem, čovjek se boji da moj pas ne ozljedi njegovog i kaj sad, ja svog ne puštam dok on ne ode (makar u večini slučaja čim ja dođem na livadu sa svojim drugi se pokupe

)
inaće živim u kući, i pas je dio obitelji, živi sa nama 24 sata dnevno, gdje smo mi tu je i on...meni je takav pas bolji nego pas koji živi u dvorištu ili nedaj bože na lancu... malo smo čak u početku bili previše popustljivi prema njemu jer su nam svi pričali svašta, pa se tak sad pas zna uvuć nekome u krevet, sjedit sa nama na kauću i tak, ali dobro, naš je i nama to ne smeta, kad dođu drugi ljudi u kuču, naravno da neću dopustiti psu da sjedi na kauću pored gosta...
inaće imam i dvoje djece od niti godinu dana, koji su se upoznali sa psom i on sa njima i tu nema nikakvog problema... znaju se i poigrat tu i tamo... dopužu do pesa pa ga malo "dragaju" pa ga malo ulovi za uho, pa malo za rep, pa se smiju, pa ih pes poliže po ručici, nožici i kaj... niš im neće biti.... ali opet NIKADA ali baš NIKADA
ne ostavljam psa samog u sobi sa djecom!!! dal bi pas stao u moju obranu? Ja sam siguran da bi... to je zahvalan pas koji pamti i kad bi vidio da nekaj ne štima ziher bi došao i pomogao kao pravi frend

a da je ljubomoran, to nemoram niti reć, pa ja nemrem ženu zagrlit da on ne dođe i ugura se između nas...