Hvala svima na dobrim komentarima...
kamenje sam uzeo u bauhasu, zbog nedostatka vremena traženja, i eto dobro se uklopilo... pijesak je iz rijeke kupe, razne granulacije, od finog pijeska do malih oblutaka...
Jako lijepo,jedino što bi ja probao podići ili lijevi ili desni zadnji ćošak da ima onako nekakav pad pošto ovako izgleda dosta ravno bez obzira na izvrsno kamenje.Još malo nekakvih biljćica i da se fino zazeleni pa da vidiš fešte.Što se tiče Blyxe,ja uzeo 3 japonice i 2 aubertii tako da snosim djelomičnu odgovornost. 
Koja je litraža u pitanju,malo podataka o tehnikalijama.
podignuti su kutevi, samo što se nevidi na slici jer je slikano malo odozgo, biljke neću više sadit jer nemam baš neke uvjete, nadam se samo da će se ova blixa primit, mada nekako sumnjam jer su se neki listovi već raspali, no i dalje se nadam...
akvarij je 54 lit. fluval 104, 2 x 14 W grolux + aquastar... to je to, malo me mući temperatura zbog ovih vručina, ne ide ispod 29 stupnja, a meni bi trebala 22 stupnja, pa valjda ću je tijekom cikliranja uspijet spustiti...
neznam dal da ubacim neku malu protočnu pumpu ili je protok fluvala (480 l/h) ok?