Ma ne kažem ja da je to nešto loše,čak vjerujem da je vlasniku divan osjećaj,al sad da mi je oku ugodno,nije.Nemoj se odmah ljutiti 
Ma ne ljutim se

, nego je to jednostavno tako, i ne mogu svi da iz kokona izadju kao
predivan leptir, i ako se gleda samo na taj način svaki porodjaj manje ili više nije lep, tako da
niko ovde nije rekao "prekrasno i lepo", zato što se prima na otvorene kloake i sluzave opne koje
zajedno sa malim poskocima i majčinim govnima izlaze napolje, već su jednostavno fascinirani
čudom, koje se zove početak jednog novog života, a što je vrhunac u životu i hobiju svakog pravog
terariste, ili bilo koga drugog ko voli životinje

...
Primjera radi ja imam jednu zenku koja umjesto sara s rombima ima liniju tzv stripe primjerak sto je vrlo neobicno i rijetko.
Jesi li do sada dobijao mlade od te ženke, i kad očekuješ da će se to dogoditi, jer me baš onako
čisto zanima, dali će u tom leglu biti još neka "Striped" beba?...
Pre par godina mi je jedan prijatelj pričao, da je na Beogradskom imunološkom institutu "Torlak"
video da medju ostalih 400-500 poskoka imaju i jednog koji je potpuno crn, medjutim tamo su sve
ludaci, pa nisam ni išao da ga vidim...
Tako nešto vredi, a zamisli još kada bi negde u prirodi nabasao na nekog albina ili leucistika...