Evo gospodo dodao sam neke slike. Prvenstveno ove potencijalno nezdrave biljke i kompletnog akvarija. Eto nebi to zasad mogao nazvati postavom . Molim vas za komentare stanja bilja i općenito neke smjernice.
možda limnophila nije nezdrava, već samo žuta od smeđih algi na vrhu?
hoće one kad imaju dosta svjetla a akvaij je nov. pokušaj nježno među prstima protrljati te listove, pa ako žutilo nestane ili oslabi, onda je ona krivac... i svjetlo je nekako žuto, sad ne znam dal je to do fotića ili do žarulje.
inače, sviđa mi se raspored kamenja

, ali nešto mi ne štima s lijevom stranom - mislim da bi trebalo dodati još bilja onamo, i malo zgusnuti da ne strši ovako usamljeno u visinu, nego da postoji nekakav postepen prijelaz iz zabiljenog u goli kamenjar.
inače, moram reći još jednom, kamenje mi izgleda jako dobro.

pravi potok, nema ništa izvještačeno u njemu a opet je prekrasno ispalo - daj koji close-up. i onaj potpuno prazan dio mi baš dobro izgleda - možda ne bi bilo loše na njega nasuti malo pijeska?
s još kojim busenom travusine lijevo, ovo će biti pravi pravcati kardinal-biotop!

p.s.
sad gledam, i čudno mi je što ti se ribe tako drže površine. ja isto imam kardinale, ali njih ima posvuda u akvariju.