koliko ja znam oni se ne znoje.....
da mu bude udobnije u kucici mzes mu stavit vatu, imas ju u pet shopu za kupiti, bas za njih. nije ti skupa.
moram priznati da nisam cula da se za hrcke koristi pjesak. mislim da nema potrebe za tim, piljevina je vise nego dovoljna.. jedino sto je zna bit svugdje...
sto se tice predmeta iz prirode, ja ti ih bas i nebi preporucila, jer ako su te grane bile tretirane nekim kemikalijama, pesticidima i svakojakim cudima.... nebu hrlek bas sretan... ak kuzis na kaj mislim.
nemoj se previse zamarat s tim da ga naucis da na jednom mjestu obavlja nuzdu... oni ti piske uvijek u jednom kutu koji si izaberu, a kakaju najdraze u kucici.
apropo kucice, moj ju uopce niti nema... razlozi su sto mu je ona koju imam doma premala, vecu nemogu stavit jer je kavez premali, a veci kavez imam ali su resetke presiroke pa se moze provuc... ugl, stavila sam mu vise piljevine i nesto vise vate i bas si je guba "Kucicu" napravio, kao neko gnjezdo izgleda. bas ju je guba vidit. sad sam mu pocistila kavez pa kad si ju opet napravi ju poslikam. (svaku vecer ga pustam van tako da se moze posteno istrcat, plus ima kolut, da nebi bilo buke jer ima mali, premali kavez. cekam da se gospom udeblja:D).
spol mu mozes vrlo jednostavno odredit.... ako ima 2 "kuglice" na guzici, ispod repa onda je musko.
eto toliko za sada.. koliko mi je ostalo da ti velim. ako te jos kaj zanima reci.
btw, ja isto imam sirijskom hrleka, Leo se zove, ali moj je sa nesto duzom dlakom.