evo mene sa novim akvarijem...
akvarij ima 5 litara(da dobro ste pročitali),ali bio mi je jako sladak i jako povoljan(koštao je svega 30-ak kuna)...još sam uz njega dobio i šljunak i tapetu na pozadini(jedina mana je to što ima jednu umjetnu biljku koja je zasilikonirana za dno

),ali nema veze...
sad me zanima koju bi ribu unutra,mama oće zlatnu,a ja govorim ne može,njoj treba minimalac 30 litara i filter koji bi zauzeo čitav akvarij...
ja sam mislio uzeti betta borca(kod prijateljice je i dug je oko 5 cm)...čuo sam da im ne treba puno litara,a negdje sam pročitao da može i 5 litara,da li je to točno?mislio sam uzeti mali grijač isti kao i onaj koji mi je sada u 20-litrašu,te pumpu za zrak(onu koja je sa cijevi spojena u akvarij i pomoću zračnog kamena pušta zrak...),te mali hang on filter,ali nisam siguran da ga kod nas ima kupiti,pa može li bez filtera,ali da vodu mijenjam češće npr.2 puta tjedno oko 2 litra?....naravno imati ću puno bilja,već sam ga naručio preko foruma(hvala dodode!

),da li mala prašuma odgovara bettama,koja im temperatura odgovara?
uglavnom da li može betta borac biti u akvariju od 5 litara(akvarij je pravokutni)?
znam da ima puno pitanja,ali ovo mi je prva betta
ako betta uopće ne može mislio sam uzeti kozice(kojih kod nas nema...

)
the end!(uh umorih se pišući,sad si vi dajte truda!

)