nisam nigdje procitao da se tarantule hrane mravima (pogotovo nema smisla hraniti vece tarantule mravima, nece se ni obazirati na njih, mali su)
no kao klinac sam "drzao" hrpetine svakakvih kukaca, pa i mrave (s kojima se jos i danas zezam), a pauci koje sam polovio u prirodi (kod nas, naravno) su uredno jeli mrave
samo je pretpostavka da bi slingovi jeli mrave (kako nemaju sve vrste mrava "jaku" kiselinu ne vidim zasto ih ne bi pojeli), trebalo bi probati
istina, za razliku od musica... mrav ipak ima neka sredstva za obranu (ili napad)
iako nije isto, no kad sam radio hranu za ribice, od govedjeg srca, znao sam dati tarantuli komadic srca i uvijek bi ga pojela (ne tvrdim da tarantule jedu govedinu

no posto u prirodi imaju mnogo veci izbor hrane, trudim se da im dajem raznoliku hranu)
vjerojatno nije "pametno" lovit mrave u prirodi (kao ni druge kukce) i njima hraniti tarantule, vrag zna sta jos mozes "donijeti" sa njima u terarij (iako su mravi vrlo cisti, stalno se lickaju

cak i njima rijetko bacam kukce iz prirode, obicno ih uvalim u kipucu vodu prije, no mravi ce pojesti mrtvog kukca, dok tarantula ne ce
e sad smo podosta odsetali od teme