stvar je u tome kaj kod nekih ti paukovi preživljavaju sve i svašta a kod nekih i uz savrsenu brigu znaju uginut...cesce nego ostale vrse pauka.....ali nemoj da te to obeshrabri
bukvalno gledano, tarantule su zivotinje koje zahtjevaju jako malo pa im je zbok toga i relativno lagano osigurat savrsene uvjete...a uvjeti su gotovo za sve isti.
Ja nisam imo versikolora neko minatrix, i super je rasla i onda odjednom uginula iz meni nepoznatih razloga....i upravo zbok toga sam, moglo bi se rec odusto od avicularija...a ostali pauci mi savrseno uspjevaju...
vjerojatno cu kroz vrijeme opet probat nabavit neke avicularije, jer ih ima prekrasnih, ali to kad budem financiski naraso
osobno znam covjeka koji je eksperimentiro s njima i stavi ih i na ekstremno suhu podlogu, i savrsenu, i jako mokru i sve su mu super zdrave...tak da ocito je nekaj drugo kod njih...nisu samo uvjeti...vidis i sma da cu neki rekli da je to pauk za pocetnike, sto ja nebi nikad reko...jer opcenito sve arborealne vrste su brze....
nebi tu govorio o nekoj vecoj brizi koju trebas izdvojit avicularijama jer po meni briga nije naspricat terarij 3 puta tjedno a ne samo 2 puta...po meni ej briga pas kojeg svaki dan moras hranit, vodit u setnju i tako to
sretno i nadam se da sam ti bar malo pomogo u odluci o nabavci, mozda bas ti otkrijes zasto kod nekih savrseno uspjevaju