Ma cuj samo zbog ovog sto Tii kaze, ovo lovljenje jednog dva po danu je izmarajuce, a razlog zasto bih htio rundu dva je zato sto bih ih onda nakon neke 3. runde (jer stvarno nema smilsa da imam i trecu kotilicu u jednom akvariju, o drugoj jos razmisljam

)
pustio sve same malce u veliki akvarij i onda bi ih hranio sve zajedno, a samo najmlađe drzal u kotilici i tako imao neki najcisci proces hranjenja, ovako moram hraniti ove u kotilici a mrvu hrane staviti i ovima 3 u ostatak akvarija i tako imam duplo mazanje, a ujedno mislim i da je taj nedostatak roditelja i povecana kolicina hrane uzrokovala i bujanje puzeva, voden buha i nekih mini crvica koji briju po staklu pa bih volio i to prekinuti sto prije jer mi akvarij vec zgleda malo sablasno.. no cuj iskreno nije to nis racionalno samo mi ih je bilo lepse vidjet kad ih je bilo puno u akvariju jer sad u kotilici ne izgledaju toliko sretno.. ali ako nis drugo punijeg su trbuha..
i da pricekal bum jos naravno jer sam danas u ukupnom zbroju izvukel u kotilicu 7 malaca sto znaci da ih mora biti jos unutra. inace sad sam na negdje oko 45 malaca. kotilica ih je puna

(no bez brrige jos stane

)
inace za rundu dva planiram definitivno i sloiti mrezicu jer sam za ovu rundu lovio svakog sa staklenom casom... nemoram ni reci da je to trajalo i trajalo

p.s. i samo da velim da cu kad cu vracati velike prvo vratiti ženke a onda uspaljene muzjake kad se one napapaju zive hrane, teritorializiraju i kad ih fino ugojim artemijom