E kad nema nikakvi novosti od drugih onda budem ja napiso nekaj

Dugo nisam obraco pozornost na svoje velike mikre,niti gledo dali se mrijeste,no danas nakon sto sam im dao hranu,malo sam osto i saceko da izađu,e pa mogu reci da sam se iznenadio kad su izasle tri zenke,velicinom su iste kao odrasle neonke,ogromne su
Onda sam skocio do akvarija sa Ribicinim mikrama,pa njima dao jesti i ceko,tamo se nisam iznenadio,jer su jos uvijek sitne,sto zbog toga sto su mozda mlađe,a i stigle su poslije kad vise nije bilo toliko komaraca
No,i te sitne male mikrice su dale ploda,nije neka ogromna brojka,ali me razveselilo sto sam i u drugom akvariju dobio uspijesne mrijestove
Sto se tice malaca,najveci sporo napreduju sto se i ocekuje od tog perioda odrastanja,srednji i potpuno mali rastu kao gljive poslije kise
Sto se tice ulovljenih malaca,vise ne pratim tocno,vise brojim ugrubo,pa se sada u mojim akvarijima nalazi 350+ mladi mikri

U utorak ujutro gibam na more,mislio sam na dva tri dana max,ali uletila je sestra sa dobrom voljom pa cu joj prepustiti Kana i svoje malo vodeno carstvo,tako da cu se moci malo duze odmoriti sa curom
Sutra jos zadnje pripreme prije polaska,izmjene vode,provjeravanja svega i svacega,pisanja uputa seki za svaki slucaj

,i na kraju pakiranje
Vjerujem da cu biti u guzvi,pa mozda vise i ne stignem na forum,pa cu vas odma sada pozdraviti

Kissy kissy