unaprijed se isprićavam na off topicu al sad me turbo povuće za jezik pa idemo ovako
ja sam bar originalan kad pišem na ovom forumu valjam gluposti ali su
moje
što se nemože reći za tebe
ako se nevaram ti si napiso ono
hranjenje afrićki ciklida https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=42036.0 to je bijo tvoj uradak i čak je dospio na naslovnu stranicu i svi su ti pljeskali i djelili ovacije, citiram mastina ...
Odg: Hranjenje africkih ciklida
« Odgovor #3 : Veljača 23, 2010, 01:32:45 am »
Citirati ovo u Odgovoru
3 put hura za tekst! Thumbs up Klap
i samo da znate, to mi je prijatelj, E! Cheesy
e pa vrijeme je da se neke stvari razjasne
prvo si prepiso to jest preveo stranicu sa engleskog na hrvatski pa si malo modificiro iakose nisi baš trudio izmjeniti tekst mnogo , dali zbog neznanja dali zbog ljenosti neču vrijeđat jer se neču spustit na tvoj nivo ...
ko dokaz evo vam stranica pa uporedite ta dva teksta http://www.cichlid-forum.com/articles/feeding_african_cichlids.php
ja bi se stidio da se kitim tuđim perjem i rarđe ću nastavit lupat gluposti po forumu al nebi spao na nivo da kradem tekstove po netu i postam ih kao svoje
plus što viidiš da su tvoji prijatelji ko mastino bili ponosni što te uopće poznaju a sad bi se trebali stidit ...
svejedno si tekst ukrao ,,, ja sam ponosan sto sam glup i valjam gluposti po netu i svi mi se smiju al ipak nisam
lopov jer sve što sam steko je mojim znanjem ili neznanjem i najbitnije sam saćuvo obraz ... što se za tebe nemože reći
još jedna isprika mome bivšem zemljaku ( novi travnik ovde ) za skrećanje s teme al ovo je prevršilo svaku mjeru pogotovo što sam samo htio pomoć i ovde se neko meni natovari na vrat i provocira od moga prvog posta
poruka za kraj turbo moreš reć što hoćeš al mi tvoja rijeć nevrijedi ništa od prvog dana sam skužio dasi muljator da se ponekad zapitam dali uopće imaš akvarijum pa za razliku od bojka tebe nepoštiva i necjeni mnogo ljudi ovde
biojko tebe poštivam al moraš malo bolje ćitat pa napadat ljude okolo
mome zemljaku nabavi neke patuljaste amerićke ciklide i sve ok