ovako akv. je 120 l,imam 6 crnih,6 crvenih,6crvenoglavihneonki,4 corya,2 ancistrusa,bila 4 skalara sada samo1,6 narančastih tetri,dosta bilja i2 loze.filter je vanjski SPUŽVA AKTIVNI UGLJEN I GRANULICE PROTIV AMONIJAKA,mijenjam vodu cca svaki 2 tjedan 50%,temp.je 25 i sipam uvjek bunarsku vodu i sori zaboravila sam da imam i guramije 2 kom jedna ženka mi je nedavno uginula od trbušne vodenice(bar mislim jer je bila naježena i imala je napuhnut stomak).Kod skalara nema nikakvih vanjskih znakova na koži, samo prestanu jesti,povlače se napovršinu i nakon 2 dana uginu .Ovom zadnjem su oči bile malo izbačene.I još jedan problem sa ženkom corya stalno pravi mjehuriće na površini normalno jede i normalno izgleda,nije se nikad mrijestila ,a stara je 2 god. probala sam je odvojiti sa 2 mužijaka ali ništa od toga nakon 1mj i radila sam onako kako piše da treba postupiti.I umalo da zaboravim voda nema nikakav miris ,filter perem u akv. vodi po potrebi,ribe hranim JBLNovo Bel 1 na dan. U naprjed hvala inadam se da ne zamjerate na pravopisnim grškama jer kucam po tipkovnici ko kokoš.