ne ljuske mu nisu odvojene,ne radi se o jednoj ribici nego o dvije,nekako mi se čine kao da su u bedu i samo se izvale na šljunak i leže...
dimenzije akvača ne znam ali znam da je cayman 40 tj. da ima kapacitet 20l,temperatura je 26,parametre ne znam

,vrijeme od pokretanja akvarija je 2 i po tjedna,prve ribice su useljene nakon pet dana(znam da se nije dovoljno ciklirao,ali to je bilo za zlatne,sada sam prekjučer doveo toplovodne,filter od zlatnih nisam potpuno oprao pa smatram da je sada akvač zacikliran),mijenjam vodu svako 2 tjena oko 20%
filter je blucompact 01,on je došao uz akvarij,spužvica je filter materijal
imam jedna veći kamen i šljunak kao podlogu,grijač sam kupio najmanji koji su imali,prodavač mi je rekao da je on sasvim dovoljan,pumpa za zrak je ujedno sa filterom,nemam co2 ni nikakvu kemiju
od ribica imam:3 crvena platya,4 neonke,3 guppija(mužjaka),te 2 čistača,ali koliko znam čistaći se ne računaju jer su na dnu,neznam starost ribica ali znam da su skroz male

,potencijalnih terorista nema,hranim ih 2 put na dan ujutru i navečer ali skroz malo,imam 2 vrste hrane:friskies multifloc(listići),te nutron biogran za srednje ribice(male granulice),prodavač mi je rekao da te 2 hrane kombiniram...
nema promjena,osim što mi sutra dolaze anubiasi

,voda je normalnog mirisa i kristalno je čista
eh sad te moje 2 ribice(crveni platyji)su stalno na dnu i leže dižu se samo kada im treba hrana(za vrijeme hranjenja)normalno jedu te povremeno ustaju da plivaju,ali većinu vremena provode na dnu,nemaju promjena na škrgama,normalno dišu,samo su malo neaktivne i ponekad je jedna od njih agresivna ali ne puno,treći platy mi ima jako zaobljen i napuhan stomak,šta to može značiti?
ničim ih ne liječim,možda i nema razloga,ali ipak

ostali stanovnici su super društveni i živahni pogotovo guppiji,oni su mi najslađi