Evo da predstavim .svoj mali akvarij,radi se o malom od 13 litara(dobro ste pročitali),jer nisam baš pri novčekima.U početku sam prvo malo cunjao po netu,da vidim kakva su iskustva drugih,jedan kolega je i nabavio na poslu kompletan aq,pa se i ja odlučih za jeftiniju verziju,skoro pa sam svoj majstor.U akvariju se trenutno nalaze 3 crna molya,tri crvena gupya,omjer i kod jednih i drugih 1:2 u korist ženki,a uskoro bi trebalo biti i gupija malih.Ima još i ancitrus i coridoras(nadam se da sam dobro napisao nazive),te sam od kolege dobio dve povelike ribe,jedna je mužjak švert,a druga nemam pojma i nikako da nađem naziv ribe.Ta se riba na slikama nalazi u blizini površine i iznad šverta.Za uređenje do kraja mi nedostaje još rasvijeta,no u kući ima dovoljno prirodnog svijetla,pa će to malo sačekati do slijedeće plaće,nešto smislim.Također mi i biljke nedostaju,razmišljam da stavim na panj mahovinu,panj je mangrov i stalno pušta boju,kuhan,namakan,standardna procedura,no meni nesmeta,a kako vidim ni ribama,još bih ubacio i anubis(biljka,nadam se da znate na koju mislim),jer ne naraste prevelika ili ako znate neku drugu koja nije zahtijevna i ne raste velika.To bih pogledao u Pet centru,ali zadnji put kad sam bio,sve mi nekako jadno izgledalo.Evo slikica pa ako netko zna o kakvoj se ribi radi nek napiše,inače švert i ta druga mi se malo ne uklapaju,jer su dosta veće od ostalih,ali su miroljubive i ne natjeruju ostale.