Još nešto me jako zanima, naime danas sam čuo da ukolilo počnem biljke tretirati sa CO2 to ću morati činiti i ubuduće, jer nakon prestanka tretmana sa CO2 biljke će mi u roku od dva do tri tjedna "partiti". To mi je potkrepljeno sa time da nakon kupnje biljaka u nekoj od prodavaona iste zaista propadnu u roku dva do tri tjedna jer su i ranije tretirane sa CO2. Vidim da na forumu ima doista aktivnih članova i može se pročitati jako dobrih stvari koje mogu puno pomoči početnicima. Otkriti ću vam jednu stvar, ja sam se počeo sa skvaristikom baviti prije 40 godina, sve je bilo izrađeno ručno, najbliža prodavaona opreme je bila u Tstu i svaku sitnicu smo morali švercati. Imao sam jako lijepi akvarij od 40 litara sa puno biljaka i puno zdravih ribica. Sve je funkcioniralo kao sat. To me je držalo jedno pet godina kada sam sve morao napustiti zbog obaveza na poslu. Pošto mi se počela približavati mirovina odlučio sam ponovo pokušati sa mojom prvom ljubavi ali kad tamo doćekalo me je milion novih podataka , alata, lijekova, aditiva ..... Probao sam pokupiti neke informacije sa interneta ali i tamo sam se zatrpao sa brdom informacija i sada vidim da meznam ništa o životu u akvariju (ili znam jako malo). Evo zbog svega ovoga iskreno se zahvaljujem na svakom vašem savjetu