Ovo je ko lutka... Akvarij nano je super izrade i jako lijep...jedino kad slikas povadi tehniku nemoj da ti je mrsko
...u svakom slucaju postavka mi se svidza jako lijepo... 
evo doslo do promjena, i hebi ga okinuto nabrzinu, nisam cak ni staklo obrisao, kad ga malo ulickam onda stavim sliku kak spada i bez opreme
morao sam sve povadit van nakon onog sranja s strujom i skoro kompletnog pomora kozica i to mi je bila idealna prilika da stavim akadamu za podlogu
ostalo mi 3 Crystal Red Shrimp i 2 Neocaridina heteropoda “yellow” i cini mi se obje muske 
microsorum luduje rastom, mahovina oskljobana na frisko pa nije nekaj za vidjet, dodao plutajuci Limnobium laevigatum koji je fora
jedina nedoumica mi je jel po podlozi stavit Glossostigma elatinoides ili Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' ???
Hm,ja bi prvo probao sta bolje raste...znam da nije neki odgovor.
Uglavnom,mislim da ne mozes pogrijesit

Nego,kako ti se cini akadama?Jesi je dugo pripremao?Jel se mrvi dosta jacim stiskom?
Kod mene je jako meka voda a koliko sam citao akadama ima dobar CEC ratio,veze(sprema) na sebe katione iz vode(kalcij,magnezij,kalij...)....mada vi u Zg kolko citam imate imate tvrdju vodu.Ili koristis RO pa doziras neki buffer?
Tako da nakon sta se stabilizira GH i KH(preporucljivo je mjenjat vodu u pocetku malo vise) mislim da bi mi ta podloga mogla bit super,ne samo za koze nego i bilje...
Akvarij izgleda jako obecavajuce,mada bi ja stavio ipak malo vise podloge...zbog bilja sa vecim korijenom,ovisi sta mislis sadit.
Steta za CRS