A što reć za akvarije - prekrasno.
Gledam galeriju akvarija na forumu i trebalo bi se više naših ljudi prijaviti. Ne zaostaju ni malo neki su čak i bolji.
Pa naravno da ima dobrih akvarija na forumu, a zašto se ne prijavljuju zbilja ne znam. Valjda misle da nisu dovoljno dobri da učestvuju pa nemaju entuzijazma.

Općenito je u zadnje vrijeme u modi samo bubat o nekakvoj teoriji i besmislenim raspravama, umjesto da se primi aquascapinga, da se pokažu akvariji i da se o uređenju akvarija priča, kako bi svi napredovali i kako bi podigli aquascaping na viši nivo kod nas. Sve je više velikih stručnjaka, a da od njihovih akvarija nema ni a, da to s nečim potkrijepe.
Nije ovo nikakva špotancija nego poziv da se malo pokažu akvariji i da o tome razgovaramo.

vidim da je dvoje iz hrvatske prijavilo akvarije, pa me zanima koje je to dvoje ljudi da vidimo te aquascapinge
To ti je bilo prošle godine. Za ovu godinu su prijave tek u tijeku i ne možeš vidjet akvarije još.
Prošle godine smo bili Rastaman i moja malenkost. Ja sam upao u srednju kateogriju do 250 litara sa Reveal postavom, a Rastaman u malu kategoriju. Imaš galeriju svih akvarija na tom siteu pa pogledaj malo.