bez brige. isti imaju velike akvarije, previše prostora i financija, a i dovoljno znanja. samo ziher, radi osude, neće postat slike svojih akvarija ovdje, a što je šteta, jer bismo svi malo proširili vidike. negdje su neki u svojim postovima usput i spominjali kombinacije riba koje imaju. ne kažem da je to dobro, niti da je poželjno, al se očito može.
ja sam recimo prodao akvarij i nisam imao kuda s jatom Boehlkea fredcochui, pa sam ih par tjedana držao s tanganyikancima (umjesto leptosoma
). mogu reći da su mi se pokazale ljepše i bolje u smislu živosti akvarija nego same leptosome. držale su se samo gornje trećine akvarija i živahno plivale. 
Cisto sumnjam da imaju previse prostora jer ga je uvijek premalo to mogu tvrditi jer poznajem dosta ljudi koji imaju par akvarija do par desetaka te sam imam vise nego pretjerano akvarija sto malih, srdenjih, velikih i uvijek mi fali pa recimo jos jedan za tu i tu vrstu/e koje bi htio imati, drzatii i tako to ide u nedogled dok se stvarno ne dostigne gornja granica sto prostorna, financijska, osobna kako sam i u svojem prijasnjem postu rekao.
Pa ja to nebi nazvao prosirenjem vidika vise svastarenjem, mada ja ne poznajem i neznam sta ti "X" ljudi koje spominjes imaju i sta sve drze zajedno i ne opovrgavam cinjenicu da se svasta nemoze drzati zajedno u akvariju, jer sam i sam svasta isprobavao i kombinirao pogotovo u pocecima di sam se jos trazio kao akvarista/ciklidofil, ali sada kad vise manje znam sto hocu i zelim ne pada mi napamet recimo mjesati kontinente, jezera... Jednostavno mi je to bezveze i nemam potrebu sebi ili drugima dokazivati da te neke kombinacije koje se nikako ne preporucaju mogu funkcionirati, a opet imao sam dosta slucajeva di mi neke "sigurne" kombinacije nisu funkcionirale, a kod drugih jesu tako da opcenito govoriti je uvijek jako nezahvalno.
Svaki akvarij je prica za sebe i ovisi o puno pojedinosti i sitnica!

nije ovo lose https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=38501.0
Nije lose, ali u ovakvom stanju nije ni za pohvalu, doduse akvarij je jako lijepo slozen, ali po meni osobno treba dobrano srezati broj riba i odluciti se za nesto... S obzirom na velicinu tanka i rockscape ja bi se odlucio na mbune koje ovdje i prevladavaju i na kraju covjeka pohvalio i

.