Ne kužim zakej se samo svađate. To je i bio glavni razlog zašto se nisam aktivirao na ovom forumu, a čini mi se
da i ne bum dugo trajal. Sad ste i meni digli tlak, najlakše se zakačit.
Stvorila se neka fama oko tih tropheusa, zbog toga što se u zadnjih tjedan dana otvorilo par tema o njima.
Zato kaj se u zadnjih tjedan dana otvorilo više tema o tropheusima, možda su neki dobili dojam da je nastala
tropheus mania. Da bar.
A nas koji drže tropheuse nema ni za odigrat na dva mala. (možda, al bez zamjena

)
Iskreno, i meni je bilo glupo pitanje od Bojka, al ipak je on "zlovenec" njemu hrvatski nije materinji jezik i vrlo
je lako pogrešno ga razumijeti i početi bacat drvlje i kamenje po njemu.
Najlakše se posvađat.
Recimo, Jurupari posprdno napiše da s tropheus moda kasni kod nas deset godina. I kaj onda. To je njegovo mišljenje
koje je u principu i točno, al zakej nakon toga dva posprdna smajlija. Ja bi se na to mogel naljutit, al neću

Mislim da bi ako netko ima nešto za reći o temi, neka napiše, a pokenjati i bit antiprotivan može svatko.
Ne vidim razlog zašto kenjati po nečijim afinitetima, pa sve ciklidaše treba podržavati, ili nas ima previše.
Do pred 5 godina nisi mogel nabaviti tropheusa u hrvatskoj. Od onda se nešto malo stanje popravilo, sad se
mogu i naručiti određeni rijeđi varijeteti, al sve je to banana. Pa mi smo jad i bijeda kaj se tiče držanja tropheusa,
a vi pričate da je nastala neka tropheus mania.
I onda još za kraj javlja se pametni moderator Renta i prijeti sa nekim glupim baniranjima.
Pa nismo na bbb forumu pa da baniraš torcidaše, ili ipak jesmo??
Neke stvari fakat ne kužim.
Pa kaj nije moderatorima cilj da zbrišu postove koji kvare temu, a ne da baniraju ljude.
Baniraj me ak ti tak bude lakše, možda ispadneš i frajer.
buba