Evo hvala svim , ali je problem tek nastao kad sam ubacio kozice. TJ. Nastao je haos u akvariju . Zebrice su odma pocele da ih ganjaju.Pocele su se motati oko lisca i bilja na kojima su kozice, bukvalno ih bockaju sa mahovine i tjeraju u slobodni dio akvarija da plivaju, nakon cega citavo jato ide na njih, ne stignem uopste vidjet gdje je sakrila ako jeste uopste i tako svaki cas.Mislim da su i neke pojeli

. Sta sam uradio . Ostavim samo dvije zebrice , ostatak,njih 9 odnio u zoo shop i sretno udomio . Inace do sutra kozica ne bi bilo u akvariju . Sada su dvije i kozice uspjevaju da se sakriju od te dvije za njih nemani . Da sam znao da ce ovako biti ne bih niakd stavljao ali sta je tu je . Ancitrusi i Corydorci ni pojma nemaju da su tu, rade svoj posao ... Sada mi je akvarij nekako pust bez riba

, ali zebrice nikome ne bih preporucio, ne samo zbog ovoga nego i iz vise razloga. U zoo shopu mi kazu da nakon nekoliko sedmica stavim manje jato plavih neonki, koje nece sigurno dirati kozice , ali poslije ovoga na sve treba misliti ...