Xzyle ja ti se duboko ispricavam, i svima ostalima kojima sam nanio bilo kavu stetu, definitvino se iskljucujem iz svih daljnjih rasprava....
a kaj se tice svih informacija koje sam reko, procitaj jos jedno pa ces vidjet koja je poanta....onak sad si me otkrio, moja JASNA namera je bila zamazat svima oci i uvjerit ih da su parahybane bolje od pasa i da su inteligentnije od covjeka(iako sam naveo da su to mozda samo prirodni nagoni), i naravno da sam ovu temu iskoristio u promotivne svrhe i mislim da sad ti nisi napiso ovaj komentar da bi sigurno naso kupce za sve malce (ako cu ih uopce bit) i da cu postat bogatas, zamisli 18godina i vec imat love na bacanje....kaj ni to super??
a kaj se tice ovog djela "Nije li ovo mjesto gdje bi svi trebali učiti i nadopunjavati vlastita znanja? Širiti dezinformacije za vlastitu korist nije u redu." a steta bas si me prokuzio u dusu...
i kao rezime svega htio bi samo rec da mi uopce nije zao kaj sam to sve napisto, i da se opce ne osjecam prozvano i jadno...i svoje cetverogodisnje znanje iz ekonomije(promocije) sam iskoristio na tako jedan okrutan nacin..ufff....i eto sam cu sebe prijavit moderatorima jer definitivno zasluzujem ban i to trajni...jer vec 6 godina koliko sam tu na forumu cijelo vrijeme spletkarim, svercam, krivotvorim, zaradjujem i lažem ko pas
i mogu ti rec da sam se stvarno obogatio, sad sam s ovim parahybanama samo zelio zaradit jos love da se upisem na faks i kupim auto, i stan na Pantovcaku
I Rossi tebi se duboko ispricavam kaj sam ti zaspamo temu sa ovim i svim bivsim komentarima(ako se ne varam reko sam i svoje misljenje o aviculariji ) (za uzvrat cu ti poklonit par desetaka malaca=)....a svima ostalima koji neznaju kaj znaci smajlic poput

i xD se duboko ispricavam kaj sam ih zavaro i pokuso ih pridobit da kupe parahybane...a kaj se tice nastavka ako itko ima ista odgovorit moze mi poslat pp dok sam jos na forumu, ili na mail da dalje ne spmamo temu ili pak otvorite u bla bla bla podforumu temu o mojim prevarantskim spletkarenjima tak da vise nikoga nemogu prevarit