Pozdrav drustvo!Evo da i ja nakon malo preuredjivanja i novog setupa pokazem svoj mirni kutak za relaksaciju.Akvarij je 120 x50x40 cm od 8 mm stakla sa svim mogucim pojacanjima,pozadina je crni plexi s unutarnje strane,filter tetra ex 1200 ,grijac 300 atman, dy co2 preko difuzora,podloga 10 kg vulkanita i sljunak sitne granulacije,panj je vinova loza,a od dekora je samo vulkansko kamenje i jedan rijecni kamen koji se vidi s desne strane,od bilja trenutno imam:anubias gracilis,vallisneria nana,jedan pelcercic ogostemon helferi-nadam se da ce se primiti(Zahvaljujem karasu jer mi je poklonio

),Sagittaria subulata,riccia fluitans,limnophila sessiliflora,hydrocotyle leucocephala,cryptocoryne wendtii «brown»,Anubias barteri var.nana,i ova sto je pored anubias gracilisa neznam joj ime

,od riba 2x diskus(tirkiz,red-white,cca 15 cm) , i dva ancitrusa,i skalari koji se vide na prve 4 slike kojih trenutna nema poklonio kolegi,to je trenutno dok nenabavim jos kobalta,blue diamonda,blue snake skina i leoparda .Temp je 28 c a rasvjeta je 2 x 36 w(aqua glo i solar color o Jbl-a) !Evo koja slika pa da vidite o cemu se radi,sve pohvale sugestije i kritike su dobro dosle!
E sad treba samo docekat da se bilje razraste,e zaboravih napisati jednom tjedno dodajem ffm od easy life-a i profito 30 ml tjedno!
By the way :kupujem kobalta,blue snake skina,leoparda i blue diamonda maticne velicine!!