Sad imam grižnju savesti.Nisam ni pomislio, da če biti taj post u stilu"prohujalo vihorom".I da odamh reknem, nikoga nisam puškom tjerao, nit nikom reči u usta poslagao.Nego, kad sam pisao post orijentir mi je bio kako stoji u prvome postu" nije sve u engleskom jeziku, kad se nešto isto može reči i na hrvatskom"I da se tu odmah pokritikujem; svi koji su napisali, da ko mi dadne pravo, da nekoga učim /mada nije mi to uopšte bila namjera/ o hrvatskoj gramatiki...bio je u pravu. Ja sam inače Slovenac i prema tome stvar je kristalno jasna.I da sad neke insuniacije poput Vuka S.Karađžića padnu u vodu.
Što se mene tiče možete pisati kako god očete i na mandarinskom, mada imajuči u obzir da je to jako posečen sajt briga o pravilnoj pisavi bila bi dobra.I to je poanta mog posta, ne kako se sad napiše New York ili Beč, da nije Wien.
Mada stvari su išle svojim putem .
Eto na kraju da se još jednom izvinem svima, koji su se osjetili "povređenim" /znam da ima sigurno bolja rečenica, mada moje znanje srpskohrvatskog jezika se je ne priseti/ i neka pišete i dalje u taj podforum kako vam bila volja i trenutno raspoloženje.
I da jezero Malavi možete opisati kao.Marawi, malawi, Malavi, Njasa, Nyassa
Te jezero Tanganjika kao Tanganyika, Tanganjika, Ujiji
ja ču vas svakako razumijeti, kao i ostali...tako da se po tom pitanju uopšte ne trebate više zamarati.
P.S.No za kraj da napišem još ovo:Meni je krivo samo utoliko, da sam ja napisao par nekih dobrih tema, koje nikada nisu dostigle takav broj replika....e to mi je najviše krivo, ipak bolje bi bilo da bih diskutovali o nekim dobrim pitanjima u ciklidistiki.