Evo jedno pitanje, kroz izmaglicu bijesa

Danas mjerio Ca i opet mu je razina pala na 320 (prije 3 tjedna bila je na 380 sto sam smatrao niskim, ali ajd), mjerio veceras razinu Ca na izlazu reaktora ocekivajuci barem preko 400 a ono 370-380

Reaktor je Reef Octopuss, volumena negdje oko 2 litre materijala, materijal je trenutno kombinacija KZ krupni drobljenac i umjetni kamencici, dodatak Grotech magnezij sljunka...
pH u reaktoru je 6.7 +/- 0.5 , CO2 je na maksimumu, ako pustim vise onda se preko noci ne stigne otopiti i akumulira se na vrhu (unatoc recirkulaciji ne otopljenog CO2, taman je na granici maksimuma sad). Izlaz iz reaktora dosta brzo kaplje, ili bolje receno curka jer ako ga ogranicim, svaka dva dana imam za nastimavat izlaz, i najcesce ispustit visak CO2 iz reaktora...
Kolika je kod vas razina Ca u vodi na izlazu iz reaktora? Koji medij se koristi?
Imam dojam da nesto radim krivo oko ovoga ali ne vidim gdje je "krivo" jer je dovoljno jednostavno... ili je jednostavno ovaj reaktor pre mali za sustav od priblizno 900 litara sa dosta koralja?
"ovaj nervni plin mi opasno pocinje ici na zivce"

i secer na kraju - izmjerio sam i Mg

, trenutno je na nevjerojatnih 1050

mijenjam dobar dio vode ovih dana, i prelazim na neku drugu sol