Evo izvjestaj

pH u reaktoru i dalje 6.57 i gooomila mjehurica koje pumpa razbija na sitne i pici u krug... CO2 je punjen kod vatrogasaca i ne sumnjam u njega, a isto tako se reaktor i ranije ponasao (prijasnje punjenje boce).
Sve je pospajano prema slici na uputstvu, ima petlju za vracanje CO2 nakupljenog na vrhu natrag prema pumpi na cirkulaciju, izlaz iz reaktora ide u refugium u onu bocu da prodje jos jedan pasivni krug prije ukapavanja...
Jedino (sto mi nema neke logike ali) brojac mjehurica je pun vode a ne do pola kako uputa kaze tako da novi mjehurici bivaju odmah usisani u sustav, a manometar pokazuje 0,8 bar na zatvorenom ventilu i kada pustim da ide oko 1 mjehuric u minuti ocitanje je 0,5 bar ... impeler u pumpi je obican, nije iglicasti...
nemam bas ideju zasto nece nize, jedino da jos probam promijenit iglicasti ventil za neki jos bolji, mozda ovaj ipak oscilira pa zayebava... Ima li netko jedan u rezervi za probu ili za prodat, ili cu preko neta narucit ali mi se ne ceka par tjedana ako ne mora... moze i na pm

cuo sam za duhove u racunalu (i vidio

) ali u Ca reaktoru, to mi je nesto novo....
Probat cu istocit pola vode iz brojaca mjehurica pa vidit jel ima razlike u funkciji, to jos mogu probat... i zamijenit crijevo koje dovodi CO2 do jednosmjernog ventila onim tvrdim, sada je obicno za zrak...
Ako imate ideja - ne samo da slusam, nego i odmah djelujem