Pozdrav svima!
Eto da ispričam kako je meni prošlo Valentinovo....

Otišao sam sa ženom u Pet Centar da kupim Fosfo i Nitro za moj Aquastar 54 gdje sam pojačao rasvjetu, dodao co2 i bilje je počelo buktati pa sam na savjet iskusnijeg kolege akvarista (hvala plavi985) otišao da kupim prije navedeno..
Nije bilo lako dobiti pristanak za kupnju (ipak se ovaj mjesec za akvarij potrošila hrpa love) nitrata:''već si kupio Profito i Easycarbo'' ...ali ajd, nekako sam to uspio prošvercat u košaricu..
Drop checker mi isto treba ali to nisam niti pomislio spominjat

I sad slijedi iznenađenje..
..žena se zaustavila ispred akvarija (Rio 180) i kaže: ''ajmo ovog uzet''
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Organizirao sam prijevoz i kupio ga što prije, dok mi još do mozga nije došlo da treba ovaj mjesec poplaćat račune i po mogućnosti nešto pojest

I još jedna stvar, kako nam je falilo još potrošenih 100kn za dobiti bon za 15% popusta z akvarij, kupio sam i drop checker

Jučer smo to cijeli dan namještali i presađivali ludwigije (hvala Amalka i Mario).
Uz originalni filter ubacio sam i Eheim 2010 koji će mi služiti i kao difuzor za co2, jedino me malo rasvjeta muči...
...90w na 180 lit, mislim da to nije dovoljno da mi ludwigije lijepo pocrvene pa ću morati smisliti nekakav tuning ove dane..