recimo...
pogledaš malo koji je cilj akvaristike? po meni, odvojiti od prirode jedan mali komad i "ugurati" ga u svoj boravak

to je malo komplicirano, ali ipak postoje neka pravila..
ako si se odlučio za tanganyiku, pokušavaš napraviti tim ribama adekvatno mjesto za život, dakle kopiraš njihov "dom" (makar ga one nikad nisu ni vidle

) dakle nečeš ih strpat u neki mali akvarij da se nemogu okrenut, nečeš stavit 15 vrsta riba, i isto nećeš stavit ribe iz malawia, JA, victorie il neke pritoke neke riječice u japanu ili kaj ja znam. po ovome corydorasi ne spadaju u tanganyiku, druga stvar pošto su ti ostale ribe u tanku predatori i narastu dosta veće od corya, možda ih baš odluće pojest, ali opet to su somići koji imaju bodlje na sebi, koje opet pak mogu ozljediti dotićnu ribu koja ih napadne ili kaj ti ja znam...zato ja bolje nebi ni experimentirao, pogotovo ako si ribe platio neznam koliko čega...
evo aquabot je reko, a možeš i sam pogledat da postoji mnogo riba pijeska u tangy koja su isto tako zanimljive i male ( kako je cvele negdje napisao: počinju sa xenotilapia

) koje će se bolje uklopit u tvoj setup a opet će biti dovoljno marljive

eto recimo jedan primjer objašnjenja....