Oho..
Priznam odmah da nisam očekivao tolike reakcije, međutim evo pokušat ću obrazložit i barem djelomice se opravdat..
Namjera mi je bila više.. interna. Naime, razgovarao sam s Damirom (Plavi985) i on mi je rekao da stavim fotke aq na forum da vidi kako izgleda.. Pa sam pokušao naći nešto gdje da to diskretno pokažem, ali poprilično bezuspješno, i ovo mi se činilo ko najbezbolnije rješenje. Nisam mislio da ću tolke valve čuđenja proizvest..
Stoga kolege akvaristi, ništa loše nisam mislio, bez ljutnje molim..

Međutim, obzirom kad već imam vašu pozornost, ukratko ću vas upoznati sa situacijom i malim dilemama što me muče.
Dakle, akvarij je Juwel 180 lit.. U njemu stanuju: 2 bette (M+Ž naravno), 2 plechya, 11 neonki, 9 coridorasa, 2 botie, 1 ramirez i 5 pulchera.
Obzirom na već primjećeno s vaše strane pjeskovito dno, želja mi je pridodati i one male rakove što ih ima za kupit po dućanima ponekad. E sad, kolega Plavi985 me upozorio da to možda i nebi bila najbolja ideja zato što bi ih pulcheri i borac htjeli jesti. Osobno sam mišljenja da su ti rakovi mahom svi već oko 2cm i da bi se znali uz pomoć ovog kamenja više nego uspješno branit, ali da vas pitam ako ima tko od vas kakvog iskustva s takvim ili sličnim situacijama?
Pozz,
CF