ideja je ok, samo postoji mali problem što će ti se s vremenom sav šljunak izravnat i nestat će ti ta uzvisina. Ovo s stiroporom nije loša ideja, pa da na njega stavljaš šljunak, ali čini mi se da kamenje neće biti dosta teško i da će ti isplutat van.
Neću stiropor koristiti jer ako nekada pomaknem neki kamen, moglo bi se desiti da mi zbog sile uzgona izbije sav stiropor na površinu i ode moja planina u zrak

Koristiću neki običan dunavski kamen kojeg ću staviti na samo jedan komad stiropora i preko svega toga slagati kamenje...
Da mi se nebi izravnao šljunak planiram da litica lijevo bude od kamena a između dva kamena,gdje će biti šljunak i "najstrmije" stavim kamenčiće promjera 4-5cm sa mahovinom pa da mi to drži. a na desnoj strani,gdje će biti manje strmo posadio bih glosu jer mi se sviđa kako ona popuni prostor između dva kamena...

Mislim da meni ona zemlja za cvijeće niti netreba, dosta mi je 5kg vulkanita + 20kg crnog šljunka +5kg bijelog kvarca i 10ak onih tableta koje se stave pod korijen biljke... Te tablete su super riješenje,imače bih mogao imati velikih problema sa zemljom, npr pomjerim neki kamen i eto problema...
Znači treba mi od bilja: - Glossa - 2-3 šake
- Ech.tanellus - gusti komad 10x10cm
- Christmas moss - 2 šake
- Eleocharis - komad 5x5cm jer ga nešto već imam
pa ako netko ima neka mi se javi da počnem polako slagati ovo! Dogovorićemo se nekako...