Srpanj 27, 2025, 15:14:55 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Slike akvarija za zlatne  (Posjeta: 1554 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grale

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Slike akvarija za zlatne
« u: Siječanj 29, 2010, 11:35:48 prijepodne »
Jel ima negdje na netu slike ljepih hladnovodnih akvarija, a da nisu odvratan američki kič? Ja nemogu nigdje naći.

Offline Tonya

• Punopravni član
Odg: Slike akvarija za zlatne
« Odgovori #1 u: Siječanj 29, 2010, 14:04:13 poslijepodne »
Možda da pogledaš po stranim forumima, galerije slika? Iako, znala sam tu i tamo vidjeti lijepo uređen akvarij sa zlaticama, ali češće je ipak bio u pitanju američki kič - grozota, što sve ne stavljaju u akvarije, od kipa Bude do ne znam čega... :D :roll:
FBI - Riboobavještajci :ninja:

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Odg: Slike akvarija za zlatne
« Odgovori #2 u: Siječanj 29, 2010, 14:07:15 poslijepodne »
 :D :D :D
na žalost, jako teško...
zapravo akvariji za zlatne su nešto što se vrlo teško nalazi, uvijek je to neka vlastita inspiracija vlasnika
naime, u zemljama koje su razvijene što se tiče držanja zlatica, poput Velike Britanije, Japana, Kine, zlatice se drže ili u jezercima, ili u potpuno praznim akvarijima gdje se onda radi na tome da ribica bude što "ljepša" i priprema ju se za natjecanja...
u SAD, ili Njemačkoj gdje je kultura držanja zlatica u akvarijima normalna stvar, prisutan je grozan kič, plastične biljke (doduše, to razumijem kad gledam moje biljne terminatore)...
osobno, mislim da je najbolji pristup što prazniji akvarij, s nekoliko biljaka, oblutaka i potopljenih grana ali sa što više prostora gdje bi ekipa mogla se igrati i divljati...

da, pogledaj akvarije koji su nagrađen na nagradnoj igri prošle godine na ovom forumu.... :)