Srpanj 21, 2025, 01:19:07 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: problem borac  (Posjeta: 6180 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline betta.splendins

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Odg: problem borac
« Odgovori #25 u: Siječanj 26, 2010, 21:52:21 poslijepodne »
slike uskoro kad se zavrsi ispitni rok, ipak ekonomija je ekonomija :)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #26 u: Siječanj 28, 2010, 17:14:03 poslijepodne »
Gwyneeth si ti neka faca ovde a???

Nisam, i ispricavam se, mislim da moj komentar nije bio na mjestu...  :blushing:
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #27 u: Siječanj 28, 2010, 19:48:22 poslijepodne »
Gwyneeth si ti neka faca ovde a???

mislim da su ti ovakvi odgovori suvisni i nepotrebni i izazivaju samo ono najgore. al moglo bi se rec da i je faca jer ima iskustva u akvaristici vise nego si mozes zamislit. ajd razmisli malo realno, kak bi tebi bilo da te stave sa 3 frenda u iglu od 3 kvadrata s eskimom koji je naviko na tu temperaturu i obucen je prikladno a ti si doso sa klime di je 20 stupnjeva u trenirci i ovaj je imo los dan i konstantno vas maltretira.... to sto si u akvaristici 15 dana te ne opravdava da radis nepromisljeno, ak i zelis tako radit onda nemoj ovdje ljude maltretirat i ispitivat ih za savjete ako ih ne mislis primjenjivat. i ovo za lionfisha, da je to tako jednostavno i nezahtjevno svi bi ih imal doma, pa taman da je neznam kak jeftin. ali nemres vozit autobus sa M kategorijom.....
R-46

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #28 u: Siječanj 28, 2010, 20:53:31 poslijepodne »
Joj Rossi hvala lijepa na odbrani ali nije bila potrebna  :-[ Decku sigurno fali iskustva, mozda i takticnosti, ali to ne opravdava mene da se sprdam u njegovoj temi. Imam losih dana, sta ces :D Ali definitivno nisam faca  :D I takvo iskustvo kakvo ja imam nije ni najmanje nezamislivo ni nedostizno. Sve se nauci kroz malo vremena  :up: A i ovdje ima daleko iskusnijih.
...Pula...

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #29 u: Siječanj 29, 2010, 02:17:30 prijepodne »
Joj Rossi hvala lijepa na odbrani ali nije bila potrebna  :-[ Decku sigurno fali iskustva, mozda i takticnosti, ali to ne opravdava mene da se sprdam u njegovoj temi. Imam losih dana, sta ces :D Ali definitivno nisam faca  :D I takvo iskustvo kakvo ja imam nije ni najmanje nezamislivo ni nedostizno. Sve se nauci kroz malo vremena  :up: A i ovdje ima daleko iskusnijih.

pa to definitivno nije sprdanje tj ako neko i misli da je, s pravom tako misli jer jedno je saznati nesto radi znanja a drugo je srljati u " voznju boeinga a imas peglicu godinu dana"!
R-46

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #30 u: Siječanj 29, 2010, 11:55:22 prijepodne »
Ali definitivno nisam faca  :D

Možda nisi faca al si "tata-mata od zanata" kad su bete u pitanju :) :up:.

Offline betta.splendins

• Novi član
  • *
« Odgovori #31 u: Siječanj 29, 2010, 14:56:23 poslijepodne »
ja shvatam da je on najbolji sto se tice betta i naravno da ima iskustva vise od mene, ja svakoga lepo pitam, i trazim da mi se objasni, ako neko nece ili ne zeli, ne mora nista da mi kaze, al to mu ne daje za pravo da proziva, kao stavi i ribu lava, kao da sam ne znam ni ja sta.
neprijatno je.. i nisam imao pojma da mu je malo prostora, sad sam i to sredio i sve je ok....

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #32 u: Siječanj 29, 2010, 15:14:03 poslijepodne »
ja shvatam da je on najbolji sto se tice betta i naravno da ima iskustva vise od mene, ja svakoga lepo pitam, i trazim da mi se objasni, ako neko nece ili ne zeli, ne mora nista da mi kaze, al to mu ne daje za pravo da proziva, kao stavi i ribu lava, kao da sam ne znam ni ja sta.
neprijatno je.. i nisam imao pojma da mu je malo prostora, sad sam i to sredio i sve je ok....

Sve je ok, evo ja se jos jednom ispricavam. Bitnije je da pitas i popravis nego  da uopce ne pitas i nastavis po starom.  :up:
...Pula...