Pepa jel pratiš ti ovo!? 
Dakle molit ću filmić ravnanja parketa 
Evo konačno sam upratila i molit ću bez filmića, parketa i ostalih fizičkih radnji.

To možete Roniju na PP.

E sad... ja ne znam kako umiru ti miševi koje dobijem za hranjenje i u biti -
ne želim ni znati. Isto tako ne znam ni kako je moj svakodnevni ručak izdahnuo (bilo to pile, odojak, riba, šta god) i ni to ne želim znati niti želim razmišljati o tome. Licemjerno? Možda.

Presretna sam zbog činjenice da moja zmija jede podgrijanu večeru tako da ne dođem u situaciju da moram birat između ravnanja parketa ili gledanja koride u terariju. Iskreno, ne znam što bi mi teže palo... mislim čak da bi korida bila prvi izbor jer nisam sposobna kako to Kisa kaže
"primit ga za rep i zavitlat njime o rub nečega".

Iako, nije zanemarivo ni ovo s ozlijedama o čemu Matija priča i na što je i mene na početku upozorio. U trenu kad se moja zmija nezainteresirano vrtila oko tog prvog miša na forcepsu i kad sam shvatila da ću se ako ne počne jesti morati prebaciti na živu hranu, mislim da sam je čak i naglas počela moliti da otvori usta i zagrize.

Više mi uopće nije bilo odbojno hranit ju mišem na štapiću (kad bolje razmislim, svojim prenemaganjem mi je u biti totalno olakšala to prvo hranjenje

) i samo sam razmišljala što će biti dalje ako ne zine.

Srećom, super nam ide ovako pa o tom
"dalje" ne moram više razmišljat.