Najbolju sam pricu napravio na pocetku karijere kada mi se nije dalo gnajviti s potezanjem na crijevo pa na pola pita stavio jednu malu elektricnu pumpu koja je srknula vodu u akvarij i za sekundu vec veselo kroz crijevo curi u kantu.
I tako napui se kanta, ja pumpu ugasim na prekidac i tegli do balkona, a naravno da sam smetnuo kako kad voda krene pumpa vise ne igra ulogu pa iscurilo jedno 100 litara

Tko bi rekao da sam kroz skolovanja uvijek bio najbolji iz fizike, zar ne ?

Uglavnom laminat koliko god bio kvalitetan ipak je nakon tri godine maltretiranja pokleknuo i u jednom trenutku sam kod radnog stola na poduz imao udubinu sve do betona kako se ruinirao

Prije tri mjeseca renovirao sam kompletan kat s kvalitetnim podovima pa mi vise nekako nije bila opcija potapanje novih podova pa sklopio sljedece:
- na strani akvarija cijev usisavaca od JBL-a koji u odnosu na one Serine ima fleksibilnu cijev
- cijev spojnicom pridruzena s Gardeninim kvalitetnim crijevom od dvadeset metara, jes da je skupo ali nema brige oko presavijanja, a kad dode sezona savrseno ce posluziti za istakanje
vode iz akavarija u vrt ili kante na balkonu
- na drugoj strani koja zavrsava u kupaoni Gardenina spojnica i nastavak s navojem na pipu te redukcija za spajanje na rijevo od tusa.
Ovako sam dobio crijevo s kojim bez problema mogu istakati vodu gdje god zelim, a isto tako prema zelji spajati na crijevo od tuca ili na pumpu ako prethodno pripremam vodu u kanti.
Do sada s ovim sustavom promijenio desetak puta vodu i ponekad padne koja kapljica na pod kod prvog uvlacenja zbog cega sam narucio rucnu pumpicu s eBaya da i taj dio price eliminiram.
Jedini je problem sto kad god radim izmjenu dobijem si zelju odvaliti samarcinu sto se toga prije nisam dosjetio