Ovi podaci koje si naveo, pretpostavljam da si ih sa žarulja prepisao? Jer, meni je sve tu totalno nepoznato. Evo sad gledam jednu T8 žarulju, ima slične podatke kao i moje T5 u akvariju (nisam kući sada):
F18W/54-765
950 Lm
Ono što je važno od ovih podataka jest:
18 W - wattaža (čisto informacije radi)
765 - 6500 K spektar boje, CRI 7
950 Lm - 950 lumena (važno jer je omjer lm/l puno važniji od češće korištenog W/l)
E sad, rekao si da imaš tri lampe o 21W T5. Evo sad gledam jednu lampu T5, prvu stranicu na koju sam naletio, i piše da jedna ima 2100 lumena. Recimo da je to norma (mislim da je, nisam siguran), ispada da sa tri lampe imaš 6.300 lumena, odnosno 45 lumena po litri.
Prema tekstovima koje sam čitao, skala ide od 10 lumena za low light, 30 medium light i 50 za high light akvarije.
S obzirom na tvojih 45 lumena, ne razmišljaj o pokretanju dok ne riješiš CO2 na zadovoljavajući način jer ćeš vejerojatno dobiti algarij sa nešto riba i bilja.

Ajd pokušaj negdje pronaći taj lm podatak o svojim lampama (stvarno bi trebalo pisati na njima). Pa ovisno o tom rezultatu razmišljaj o CO2.
Mislim da ćeš sa 20-30 lumena po litri moći zadovoljiti potrebe većine biljki pogotovo zato jer ti akvarij nije nešto ekstremno visok.