e sad što bi ja?..ja još uvijek sam sebe tražim i uglavnom eksperimentiram, za sad imam jednu vrst bilja, al imam u planu neš novog sa drugim tankom.. no o tvojem u nastavku, ovak..
kaj se tiče rasvjete čist dost sa reflektorima po mojem.
a scape, hm.. kad kod nas nema tog za kupit, a zadnje vrijeme preferiram nature, udrio bi dva moorwooda (ak se tak piše

), u lijevi i desni dio, okružio sa kamenjem, al bi podigel od prednje strane..
na to bi stavil microsorum i java il christmas moss, ispod anubias nana, da bi razbil prijelaz u plići dio, u zadnji plan skoro i ništ, jer bi čekal da se microsorum digne..
ispod moorwooda, kod kamena bi stavil pogostemon i držal ga u razini kamena, a onda plići dio il eleocharis acicularis il parvulu, il pak cubu il glossu..
..al to bi ja

kak buš riješila co2, ostaje ti ona boca il neš drugo? i sa makroelementima, mada ne znam dal da startaš pošto ćeš imati zemlju za cvijeće koja je bogata istim, al još jedan savjet, probaj još dodat u podlogu željezo, i onda stvarno imaš mrak podlogu i mirna si duže vrijeme, ja si mislim još uzet i jbl-ovu podlogu jer je bogata sa fe, pa uz zemlju imaš sve kaj ti treba..