Izgleda da i jesam trebao dezinficirati akvarij, ali moram te korigirati oko nekih sitnica:
1. Filter nije preslab, radi 450L/h, što mislim da je sasvim dovoljno. Voda mi je kristalno čista.
2. Hrani rok trajanja prolazi u veljači 2010. (ne kažem da nisam pogriješio što ih hranim krivom hranom)
3. Mislim da ih hranim i premalo, tj. pojedu sve za manje od minute, a bojim im se dati više...
4. Vodu mijenjam jednom tjedno, 20% vode. Zapravo promijenio sam je do sada samo jednom, jer je akvarij u pogonu tek dva tjedna -.-
Nastojat ću ispraviti stvari koje si rekao, samo sam htio reći da nisam baš potpuni početnik. Istina je da sam tek počeo s praksom, ali sam proveo sate i sate (mislim da se mogu izraziti i sa "dane i dane") čitajući o akvarijskim poslovima, tako da i znam mnoge stvari. Opet, ne želim ispasti nadobudan, kao osoba "popio sam svu pamet svijeta"...
No dobro, da ne kompliciram. Ribe su već nekoliko dana odlično, vesele, zaigrane, od njih 4 očekujem uskoro bebice. Napominjem da ću se potruditi ispraviti navedene greške.