Srpanj 19, 2025, 01:47:03 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Šta još imate od kućnih ljubimaca, a da ne spadaju u egzote sa ovog foruma?  (Posjeta: 49207 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline iwanhoe

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
Odg: Šta još imate od kućnih ljubimaca, a da ne spadaju u egzote sa ovog foruma?
« Odgovori #75 u: Svibanj 11, 2010, 19:31:22 poslijepodne »
Kobila je ujahana i zlatna je, ali ja sam došla iz Zg nakon tjedan dana, u štali sam stavila sedlo i izjahala van, bez lonžiranja i zagrijavanja, pa sam znala da bi se nešto slično moglo dogoditi. Nije kobila bila kriva, ja sam si sama sredila ruku! Prije toga sam ju imala 4 godine i sve je bilo ok! :) Cannibal, ajd ne srolji, znam da ih i ti voliš, pa makar zato jer ih ja toliko volim! :) U biti, vidjet ćete kad dođete do nas na ranč, prava uživancija! :)
Cheer up, the worst is yet to come!:)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
Odg: Šta još imate od kućnih ljubimaca, a da ne spadaju u egzote sa ovog foruma?
« Odgovori #76 u: Svibanj 11, 2010, 20:21:31 poslijepodne »
Morala sam prvo googlat za nonius (ne pravim se da znam pasmine, znam par komada s kojima sam se srela a razlikovati ih znam... hm. jednu? :D)

Svidja mi se po slikama i cini se da je stvoren da bude miran i radan konj. Sad ova druga "blj" polovica pitaj boga :D

Ta moja divljakusa je bila engleska polukvnjakinja (nikad nisam shvatila sto tocno to znaci al imala je neki kao pedigree... ), bila je OGROMNA i zvala se Beautiful :D Jahala sam brdo konja, sve na tom ranchu gdje sam, kao ucila jahati (kazem kao jer su vise uzimali pare a manje ucili jahanje), svi ti konji su bili neke extra pasmine (najljepseg bijelog lipicanca kojeg sam vidjela je bio tamo kao rasplodni pastuh, njega nije nitko smio jahati)... i niti jedan taj konj nije bio nista osobito. Najdraze trenutke na konju i pored njega sam provela ja jednoj "blj" kobili, dobio je nju i jos jednog kastrata moj tata u zamjenu za moju Beauty (bila je prevelika i dalje predivlja za mene). Ta kobila kojoj valjda geneticki lab nebi znao otkriti porijeklo je nesto najbolje od konja sto sam srela. Toliko mirna dobrocudna i stalozena. Projahala sam sve sume u okolici na njoj bez da sam se upitala "oce li me ostaviti na nekoj grani" :D Uginula je od kronicne upale pluca prije 4 godine :( :(  Zadnje 3 godine se nije smjela jahati jer je bila krhkog zdravlja pa zapravo nisam sjela na konja nakon nje.
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline iwanhoe

• Punopravni član
« Odgovori #77 u: Svibanj 11, 2010, 20:27:50 poslijepodne »
Baš mi je žao što si morala proći kroz to da ti kobila ugine, meni je jednom uginulo ždrijebe i nisam to nikad preboljela :'( Meni je kirurg koji me skrpao savjetovao da više ne sjedam na kona, ali prejaka je to ljubav! :) Ja svojih 5 ljepota obožavam i držim ih stvarno ko kućne ljubimce, ponašaju se ko peseki:)

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #78 u: Svibanj 11, 2010, 20:28:09 poslijepodne »
ajooojjj..evo mi ti možemo ponuditi jedno nezaboravno jahanje  :D :D
ma brzo bude gotovo i nezaboravno  :D :up:

Offline iwanhoe

• Punopravni član
« Odgovori #79 u: Svibanj 11, 2010, 20:37:32 poslijepodne »
Ma bugger off, cann :)

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #80 u: Svibanj 11, 2010, 20:38:13 poslijepodne »
Ma bugger off, cann :)

pa kad je tak, i sama znaš  :D :D

Offline iwanhoe

• Punopravni član
« Odgovori #81 u: Svibanj 11, 2010, 20:40:23 poslijepodne »
Whatever :-X

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #82 u: Svibanj 11, 2010, 20:47:20 poslijepodne »
Joj hvala hvala, razislit cu :D :D

Mogu reci samo da mi je pomoglo sto nisam bila tamo kada je uginula, i vjerojatno cinjenica da je 3 godine polako ugibala... Sve smo poduzeli, tata je potrosio mnogo novca na sve moguce pretrage i lijekove... nisu na kraju ni otkrili zasto nije mogla biti izljecena (spominjali su neke spore?? cannibal?), uspavali su je na kraju kad mene nije bilo. Bili smo ju cak htjeli pokloniti nekome tko bi mogao jos vise novca potrositi na lijecenje... ali su rekli da se ne isplati jer ocito nema spasa. Imala je 7 godina  -?

No, ne vjerujem da cu opet imati svog konja, puno to trazi vremena (novca najmanje, kad usporedim sa psima dodje dosta manje :D), puno brige.. nisu zivotinje koje zatvoris u stalu pa mislis da ce biti super sjest na sedlo nakon par mjeseci nebrige.
...Pula...

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #83 u: Svibanj 11, 2010, 20:54:15 poslijepodne »
kaj sad mene odma za spore??? -?
kakve spore?, nemam ti pojma, a jedino kaj mi pada na pamet je gripa, odnosno influenca kopitara, al opet ne vjerujem jer bi digli veliku frku da je to u pitanju bilo..

Offline vzlosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #84 u: Svibanj 11, 2010, 21:18:37 poslijepodne »
...ja imam dva alpska brak jazavcara, GeGo ima palez boju a Hary jelenju...oba dvoje ludo  :D :D

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #85 u: Svibanj 11, 2010, 21:41:26 poslijepodne »
...ja imam dva alpska brak jazavcara, GeGo ima palez boju a Hary jelenju...oba dvoje ludo  :D :D

ja jednog... i vise nego dovoljno ludo  :rolleyes: :D :D
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #86 u: Svibanj 11, 2010, 21:47:59 poslijepodne »
 :offtopic:
moram, al fakat moram..umro sam od smijeha pamook, majko milena, ovaj tvoj potpis mi je genijalan
 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #87 u: Svibanj 11, 2010, 21:53:31 poslijepodne »
Yebga, nije bas haiku po pravilima, a i ukrao sam ga s newsa  :D... ali time ne gubi na "snazi"  :D :D :D
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

alienOS

• Gost
« Odgovori #88 u: Svibanj 11, 2010, 23:06:07 poslijepodne »
moji...

Offline vzlosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #89 u: Svibanj 13, 2010, 11:34:29 prijepodne »

ja jednog... i vise nego dovoljno ludo  :rolleyes: :D :D
ewo i mojih  :D ...svaki dan krpam rupe po dvoristu...ajme stari ce mi  >:( kad vidi rupe  :D :D

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #90 u: Lipanj 07, 2010, 23:49:54 poslijepodne »
2 mačka, kornjača, papiga i naravno ribice...

Još samo fale vodozemci i imam sve  :D :D :D

Htio bi i jednog slatkog zamorca al mislim da ništa od toga jer bi doma moji poludjeli  :D

Da se updateam...

Kupio ja i zamorčića  :D

kolega onakvog čupavog šminkera zamorca što si  jednom otvorio temu danas sam  vidio u jednom pet centru..
uživo je  još slađi i ljepši..  :D

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #91 u: Lipanj 07, 2010, 23:57:05 poslijepodne »
Nažalost nije onaj čupavi, javio bi ti da sam ih našao.

Ono je peruvian zamoirčić. Nisam ih našao. Uzeo sam u Pet Centru običnog dugodlakog, sličan je, ali nije baš onakav.

Vidio sam da u pet centru imaju peruviance, piše tamo, ali nije ih bilo. A i dosta su skupi, oko 270kn. Ovaj obični je 60 mislim, već sam zaboravio.

Plašljiv je jako jedino. Valjda mu treba vremena, ali koliko vidim i koliko sam čitao kasnije su prave maze.

Ne znam, moj se slabo da dirati. Dragati se može, ali uzeti u krilo baš i ne. Neće ni iz ruke jesti još... Nekih mjesec dana je kod mene...

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #92 u: Lipanj 08, 2010, 00:00:13 prijepodne »
vidio sam ga u sloveniji..isti kao  na onoj snimci..18eura..

Offline suabhiz

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 69
« Odgovori #93 u: Veljača 25, 2011, 14:19:05 poslijepodne »
Evo i moje Nere

Sada moja maca skače po novom akvariju (ne ovom na slici već puno većem)i izležava se. Bojim se da će poklopac uništiti, a mislim da nije dobro ni za akvarij.
Molim ideje za nekakve police iznad akvarija  X-(

Offline Ikota

• Punopravni član
  • Zagreb, Sv. Duh 0959152157
« Odgovori #94 u: Veljača 25, 2011, 15:05:22 poslijepodne »
pas
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #95 u: Veljača 25, 2011, 16:06:03 poslijepodne »
Uz akvarij imam : Lovačkog pasa Epanjel Breton iliti Bretonac , Aris ima 3 godine koristi se u lovačke svrhe al ide i s menom u setnju  :D , al na selu je nazalost , Papigu nimfu staru 7 godina koja je isto otisla na selo zbog sestrinog rođenja ono kad je bila ptičja gripa ... , nedavno je dobio ogromni kavez i sad uziva , Mačku na selu Lilicu i kući mačka Jerry-a , imao sam i hrčka koji je ugino prosle godine u 3 god zivota . Razmisljam jos o 2 tigrice i zamorcu  :D slike uskoro  :up:

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #96 u: Veljača 25, 2011, 16:20:05 poslijepodne »
Dvoje djece  :D :D :D

Offline acidorange

• Punopravni član
« Odgovori #97 u: Veljača 25, 2011, 18:37:35 poslijepodne »
Osim tarantula, imam psa i 3 razmazene macke  :D

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #98 u: Veljača 25, 2011, 18:40:59 poslijepodne »
acidorange, prekrasne zivotinje i jako lijepe fotografije!!!
...Pula...

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #99 u: Veljača 25, 2011, 18:57:11 poslijepodne »
Evo i moje vrece krzna:

20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE