vec su tri mjeseca na toplom i nista 
ovako, ja sam se naje.... sa phobasima i na kraju slucajno pobio kojih par tisuca.
crvi ti moraju biti odrasli, tj zreli za metamorfozu. uzmes il kutiju za serafe sa dovoljno velikim odjeljciam i u svaki odjeljak stavis po jednog crva i ne uznemiravas ni slucajno jer on mora ispustiti neku kemiju da se zakukulji, dok god ga diras ili dok je netko uz njega nist od toga. mozes isto uzeti i case od jogurta i u svaku po jednog crva i tako naslagati koliko stane, pozeljno je da stavis malo srota po dnu i kap dve vode. sa iglom izbusi rupice da imaju zraka, za 2 tjedna meni su se svi zakukuljili a za jos dva do tri pretvorili u kukce, nakon toga cekas da kukci postanu zreli za razmnozavanje, za podlogu koristi srot, ispod srota stavi papirnate ubruse i lagano naspricaj i to je to, meni je uspjelo, ja sam na kraju sve sje.... jer sam stavio crve u kanticu od proteina i naspricao vodom, kako je sve nabubrilo, srve je ubio pritisak i jbg, na greskama se uci, zatok stavi u kantu neku ili posudu plicu srota oko 2 cm debljine i ovisno kad zatreba spricnes malo vode. btw uopce im netreba puno onih kartona od jaja. samo da je toplo i da ima vlage jer ako nema jest ce se medjusobno. list salate isto nije lose kad kad ubaciti.