Zeki i ja u istoj minuti

Inače ne bih se složio da je tema kao ona koju spominješ jer ono je bilo čisto dvotjedno mahanje s ničime...

Ova tema je još uvijek aktivna iz više razloga. Prvi je svakako jer do sada dotični član nije kršio pravila foruma. To što on ima svoje viđenje i shvaćanje situacije je nešto što mislim da će se zahvaljujući upravo forumu promijeniti na bolje. Jer ipak nije radio po svoju, već je došao ovdje i traži savjete. Neke će prihvatiti odmah, neke neće, ali svakako vidim pomake na bolje zahvaljujući savjetima koje ovdje dobiva. Nitko od nas nije postao, kako kažeš, iskusni akvarist sam od sebe već zahvaljujući vlastitim iskustvima i iskustvima drugih akvarista. Većina je počela s kojekakvim kuglama, ludim miksevima riba, neadekvatom filtracijom i slično. Jedan od razloga zašto je ova tema i dalje aktivna je njezin edukativni karakter jer su ovdje rečene i objašnjene mnoge stvari koje su loše i što ustvari ne treba raditi s bettama. To vidim jednako važno kao članke i tekstove u kojima piše što je ispravno jer mnogi ljudi, stvari koje nisu izričito definirane kao dobre, jednostavno u improvizaciji ne percipiraju u lošem svijetlu, a ovdje su i upravo i takve stvari dotaknute i objašnjene zašto ne valjaju.
Inače pratim temu cijelo vrijeme i tek s zadnjom porukom je
betta_ribe malo predaleko otišao s interakcijom prema drugom članu... Shvaćam da mnoge ova tema živcira jer ne želi barem za prvu ruku prihvatiti činjenicu da mnoge stvari radi krivo i da je to mnogima mrsko jer drži u rukama život nekoliko živih bića, ali molim vas, držite se teme i pomognite dečku ako možete jer inače te ribe ostaju na milost i nemilost njihovom vlasniku koji trenutno, očito nema znanja brinuti se o njima.
betta_ribe , ako nešto pitaš i za to dobiješ jednak odgovor od nekoliko ljudi koji se uspješno bave bettama dulje vrijeme, nemaš se što istresati ako ti odgovor nije po volji... nemoj da se ponovi jer si već na tankom ledu... Mislim da sada i u ovoj situaciji bi bilo najbolje da prihvatiš i postupiš po savjetima koje ovdje dobivaš jer ćeš tek tako moći u potpunosti uživati u zanimljivom ponašanju svojih betta ribica, a kasnije i njihovome mrijestu. Samo neke stvari treba pravilno napraviti, a ne ih preskakati ili zanemarivati

Možda griješim, ali još vjerujem da
betta_ribe ne misli loše svojim ribama, već da to radi iz neznanja i prevelike želje da doživi vrlo zanimljivi mrijest tih riba.... Puštam dalje temu, s nadom da neće biti potrebne danje intervencije...