aquatik, jel ti možda muški maltretira ženku?
palo mi je na pamet da možda previše brineš,
apistograme normalno mijenjaju boje, ne mora
ti to bit zabrinjavajuće ak nije stalno takve
boje.
a fire red ti ne idu s tvojim agasizzi(pretpostavljam super red)
Misliš da agassizi mužjak maltretira ženku? Ma ne bih rekao, ne viđam ih puno zajedno, a i kad su zajedno mirno skupa plivaju. Vidjet ću sad u narednih tjedan dana bez pulchera kakva će biti situacija. No, činjenica jest da je ženkica proplivala po otvorenim dijelovima akvarija, ne znam...
Misliš da agassizi super red ne ide s fire red? Zašto, da se ne iskrižaju ili zbog čega drugoga? Mužjak je super red, a ženka ne znam, pisalo je nešto tipa "black line" ali ne znam kakva bi to bila varijacija, svi imaju crnu crtu?
jesam...i ne znam da li da ubacim još jednu ženskicu ili da budu samo par.. što ti kažeš?

ali dobro, bar se ne moram čupati više što ih nisam uzeo kad ih više nema, ili ima

kako bilo, nije mi baš na ruku butiga pa...koliko znam na jednog mužjaka agassizia mogu doći i do tri ženke pa ako ima mjesta zašto ne...samo im onda napravi barem toliko skrovišta koliko je ženki, tako da svaka ženka ima svoju kuću.
Ovi patuljasti ciklidi su me naprosto preuzeli, najradije bih tank samo s njima, ali ih nažalost ne mogu više od toliko staviti zbog prostora. Čak si razmišljam da prodam jato razbora i da pojačam jato neonki pa da bude sve kao na južnu ameriku.