Evo nakon dugo vremena nastavlja se moj projekt.
Bija sam na brodu, zato se ovako odužilo, ali sad sam ga skoro dovršija. Najveci problem je bija poklopac i nenormalne cjene koje nabijaju u dućanima.
Otiša sam i kupija komad iverice, susid mi ga je u garaži izriza i sastavija. Ne znam za vas, ali ja sam prezadovoljan

Izbušili smo rupe i montirali sve ove stvarčice.
Nije još gotovo, ali sutra bi trebalo sve bit cakum-pakum

Evo slija:
Na slici di su brojevi označeni:
1. Nosač izvađen iz starog ormara, dobro posluži kad se nešto radi na poklopcu
2. Kabel od struje, neće ovako ostat nego će ić preko prekidača (označenog sa br 3)
3. 3 prekidača - Rasvjeta, Ventilator i Plava noćna neonka
4. Rupa di ide ventilator- mali ventilator 12V, spojen preko punjača od starog mobitela.
5. Ispod broja 5 je mala letvica na kojoj poklopac stoji na staklu. Ima još jedna sa druge strane.
6. Filter i grijac sakriveni iza stjene (Odličan rad F.Kovaca)
Još samo treba stavit malu, plavu neonku i ventilator i zalemit sve to na prekidače i GOTOVO
Na zadnjoj slici se vidi stražnja strana poklopca. Prekidači i zaštita ventilatora.
Prekidači stoje na komadu lima nađenom u garaži, kojega je moj ugledni susid izbušija i oblipija cetifiksom.
Tek danas sam ulija vodu, tako da ne očekujte ribice uskoro
Nalija sam i aquasafe da malo ubrza cikliranje (tako mi je čovik reka, nisam prije koristija te kemije

)
Otvorija sam novu temu jer je stara bila puno stara pa mi je pisalo nekakvo upozorenje crvenim slovima, ali svejedno bacite pogled na staru temu, da vidite kako sam počea:
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=31719.msg379185#msg379185To je moj drugi akvarij, a onaj stari izgleda totalno smiješno u usporedbi s ovim. Sve greške šta su mi smetale na prvom, ispravija sam na drugom akvariju...
continue
Da čujem komentare