Ne bi... produži ovaj Angelfishov okvir oko preljeva, što je spomenuo kao riješenje, skoro do dna i dobiti ćeš preljev koji uzima vodu s dna, a ako je istovremeno visina tog okvira malo više od ostatka overflowa, preko kojeg se u tom slučaju preljeva voda s dna, te ako je odgovarajući veliki protok onda će se preko njega (okvira) preljevati i uzimati će vodu i s površine.... Imam upravo tako složen preljev, a kako se pomiče cijela vodena masa tako se pomiče i u tom dijelu koji uzima vodu s dna.
Iz samoga principa rada overflowa proizlazi da je razina na kojoj se more preljeva stalna i nepromjenjiva tako da bez obzira kako je on dizajniran (uzima li vodu s dna ili ne) svejedno će wavemaker zanjihati cijelu vodenu masu pa i u toj komori koja uzima vodu s dna i opet će doći do poremećaja u prelijevanju, a samim time određene buke iz overflowa ovisno kako su složene odlazne cijevi.... Evo kaže Lucifer da 2L s gotovo punim overflowom i ne prevelikim valovima dobro zvuči

Mislim da bih si i ja tako složio jer se ne bi puno vode njihalo i radilo visoke vodopade iza u preljevu...