.aka.985plavi - jesi ti stavljao bateriju u svoj aquarium? i kad ti je voda pozelenila sigurno si morao napravit sve ono što si napisao pod 1. način - sve rstavit pa očistit....nevidim kakave koristi od elektrolize? pobit puževe-da, ali i sav živi organizam koji se stvara u vodi......bez uvrede ovo je samo moje mišljenje... pozzz...
...ja sam riješio puževe tako da nisam hranio ribice 48 sati a puževe sam drobio - jedno 10ak komada samo stisneš da kao "pukne" i pustiš ga da padne - drugi dan nijednog više nije bilo u aquariu i moram priznat da su se ribice fino "navukle" na pužiće....
...aquarij je 270 lit, od stanovnika imam :
- 7 ancitrusa, 2 coridorasa, 2 silver sharka, 2 sijamska algojeda, botiu modestu, bicolor i gupie
-od biljaka : egeria densa, chrismas moss (vesicularia), flamemoss (taxiphyllum), limnophilucabombu, anubias, hemigraphis exotica
aquarij od prvog dana nije primio niti jednu kemiju, dakle sve je radjeno prirodnim putem.
e sad, imam i ja neka pitanja - kupio sam larve 1 put - obzirom da ne znam ko ih je uzgajao i kako ( znači ne znam dali su malarični ili obični ) postoji li kakva opasnost od njih?
i jedna molba - ako neko ima ove biljke dali bi mogao dobiti 1-2 stabljike jer nikako d ih nabavim - obišao sam skoro sve shopove u zg-u a one dalje sam zvao i nula bodova :
Cabomba furcata
Cabomba aquatica
Limnophila aromatica - ovo biljka mi je špica

)
Pozdrav

)